Vill du bli en del av Dohrns framgångsrika koncept?

Dohrns bygger mötesplatser och upplevelser kring varumärken på mässor och events.

Vi jobbar årligen med stora event som bl.a. Världscuptävlingen i Hammarbybacken, ÅF Offshore Race, Swedish Open i Båstad och Stockholm Open. Inför vintern 2019 ser vi fram emot att jobba med Sveriges största vintersportevenemang, Alpina VM i Åre.

Vi är ett unikt team av erfarna och skickliga projektledare, designers, monterproducenter, logistiker och grafiker. Genom att tillhandahålla all kompetens in-house kan vi säkra kvalitet, funktion, design och leverans.

För att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov vill vi nu anställa ytterligare en event- och monterproducent. Vi kan erbjuda ett roligt jobb med spännande och unika uppdrag med en internationell prägel.

Om tjänsten
Som event- och monterproducent är du med hela vägen; från uppstart, inköp av material, produktion, emballering och montering av event- och utställningsmaterial. Du arbetar i nära samarbete med våra projektledare, designers, logistiker och grafiker för att möta våra kunders direktiv och förväntningar rörande deadlines, budget, kvalitet och design.

Vem är du?
Vi tror att du tidigare har arbetat som event- och monterproducent alternativt som byggnads-, möbelsnickare eller motsvarande. Arbetet ställer höga krav på din kommunikativa förmåga samt din förmåga att leverera service i världsklass under tidspress. Som person är du flexibel, lösningsorienterad, noggrann och ordningsam. Du har hög arbetskapacitet och arbetsmoral samt en prestigelös inställning till din roll. Du är van att arbeta under eget ansvar och att samarbeta i team.

Då många av Dohrns projekt är internationella krävs god kunskap i både svenska och engelska i tal. Vidare krävs även att du är flexibel kring arbetstider då arbetsbelastningen varierar.

Anställningsvillkor
Heltidstjänst på tillsvidarebasis med tillträde snarast. Placeringsort: Stockholm (Liljeholmen). Tjänsten innebär resor inom Sverige men även internationellt vilket i sin tur innebär övernattningar på annan ort.

Ansökan

Skicka en motivering till varför just du passar för denna tjänst i form av CV och ett personligt brev till jobb@dohrns.se.

Frågor kring tjänsten besvaras av Stefan Dohrn, stefan@dohrns.se, 08 586 108 01