Logistik & lager

Logistiken är en viktig del i ett lyckat projekt. Vi erbjuder mäss- och eventlogistik samt lagerhållning av utställningsmaterial.

Oavsett om det är en roll-up som ska till andra sidan stan eller om det är en hel monter som ska till Toronto i Kanada finns vi här för att hjälpa er. Dohrns har en egen logistikavdelning med 1000 m² kundlager och tre egna lastbilar för att kunna tillgodose alla era logistikbehov. Det är en styrka för oss att ha personal som är helt dedikerade till att sköta logistiken. Många av våra kunder väljer att lagra sina montrar mellan användningarna hos oss. För kunder som SEB och E.ON hanterar vi även material som skall till mindre events, exempelvis roll-ups, pop-ups och broschyrer. Vi ser till att inte materialet blir dubbelbokat, att det skickas dit det ska och att det kommer tillbaka när det ska. Vi går dessutom igenom allt mellan användningarna, för att säkerställa att det är helt och att ingenting fattas.

Vi har tre egna lastbilar som sköter leveranser till våra närområden. Att ha egna lastbilar som vi kan lasta och lasta av när vi vill, och som vi vet exakt var de är, är en enorm fördel. När vi bygger lite längre från Stockholm så går godset nästan alltid med externtransport av praktiska och ekonomiska skäl. Men om det är bråttom att transportera materialet till nästa ort, eller kanske en hel turné, så har vi fortfarande möjligheten att köra själva. Allt fler av våra projekt sker utomlands med allt vad det innebär med tulldokumentationer och samordning med mottagare. Då är vår logistikavdelning guld värd.