Grafisk produktion

Vår grafiska produktion går hand i hand med vår produktion av utställningsmaterial. Vi producerar vepor, skyltar, fasader och logotyper.

Genom att tillhandahålla grafisk produktion in-house är vi er helhetsleverantör inom mässor och events. Vi printar på tyg, folie, papper eller banderoll och vi vet att kontroll och leveranssäkerhet är nyckelord i produktionsledet.

Grafisk formgivning görs nästan alltid i samarbete med den reklambyrå som kunden arbetar med, detta för att säkerställa att den grafiska profilen upprätthålls. Självklart kan vi hjälpa dig att ta fram ett original eller storleksanpassa en befintlig produktion. Närheten till snickeri, projektledning och designers säkerställer att det som produceras passar syftet i såväl skala och färgåtergivning som materialval. Vi kan också garantera att våra produktioner blir klara i tid. Som återförsäljare till Expand producerar vi även högkvalitativa snabbexponeringar som till exempel roll-ups och pop-ups.

Specialuppdrag är vår vardag. Vi har skapat förpackningar i jätteformat och klätt in hela läktarfasader, men har också skurit många logotyper i helt vanlig folie. Att framställa högkvalitativa utskrifter med korrekt färgåtergivning är fortfarande ett hantverk som kräver såväl kunskap som engagemang. I slutändan handlar det trots allt om att synliggöra ditt budskap.

Ladda ner Dohrns originalinformation här