Dohrns öppnar i Åre!

Efter framgångarna med alpina VM öppnar vi nu ett lokalt kontor i Åre. Mycket kommer att hända i Åre framöver och vi ser här att det finns en lucka för oss att fylla som event- och monterproducent!

I samband med vår etablering välkomnas Patrik Svärd till företaget. Patrik har en gedigen erfarenhet från eventbranschen och är ett välkänt ansikte för Åreborna. Under alpina VM var Patrik titulerad Sponsor Manager och arbetade nära Dohrns-teamet. Utöver Patrik har vi väletablerade kontakter med andra lokala produktions- och monteringsresurser, och Stockholmskontoret är aldrig längre än ett telefonsamtal bort. Genom att etablera oss i Åre skapar vi ett brett kontaktnät med hela den svenska fjällvärlden där Åre blir vår utgångspunkt i erbjudandet om event- och monterproduktion med unik fjällkunskap.

Blickar vi ännu längre fram i tiden så kan Åre bli en av huvudorterna om Sverige får vinter OS år 2026. Tidigare i år skrev Dohrns ett supplier-avtal med Stockholm 2026 och vi är idag med och bidrar i arbetet för att få ett OS på hemmaplan. Kontoret i Åre ser vi därför också som en fantastisk tillgång och möjlighet om vi skulle få fortsatt förtroende från OS-organisationen.

För att komma i kontakt med Patrik i Åre, maila honom på patrik.svard@dohrns.se eller ring +46 70 229 35 69.