Dohrns söker projektledare

Vill du vara en del av Dohrns unika team? Vi jobbar årligen med stora event som bl.a. Världscuptävlingen i Hammarbybacken, ÅF Offshore Race, Swedish Open i Båstad och Stockholm Open. Inför vintern 2019 ser vi fram emot att jobba med Sveriges största vintersportevenemang, Alpina VM i Åre. 
Om tjänsten:
Vi söker en projektledare med erfarenhet av mäss- och eventproduktion. Som projektledare är du ansvarig för planering, koordinering och ledning av dina projekt och din projektgrupp, från kundkontakt till design, ekonomi, produktion, grafik, logistik och genomförande utifrån uppställda mål. Du ansvarar för dokumentation, fakturering, kontakter och beställningar med underleverantörer samt säkerställer att projektet håller en hög kvalitet och väl motsvarar kundens förväntningar. Tjänsten är ett föräldravikariat på ca 1 år med start enligt överenskommelse.
Den vi söker:
Vi tror att du har arbetat som operativ projektledare med kundansvar i minst två år och har god erfarenhet av projektledning inom utställningar och event. Arbetet ställer höga krav på god kommunikativ förmåga, att driva och leda större projekt parallellt och samtidigt ha vana att dyka ner i det operativa.

Som person bör du vara lyhörd och ha vana att styra och leda kunden och ditt team genom processer. Du har hög arbetskapacitet och arbetsmoral samt en prestigelös inställning till din roll. För att lyckas i projekten krävs god planeringsförmåga, struktur, lösningsorienterad inställning och en positiv attityd. Du är van att arbeta under eget ansvar och att samarbeta i team. Då många av Dohrns projekt är internationella krävs mycket god kunskap i både svenska och engelska i tal och skrift. Vidare krävs även att du är flexibel kring arbetstider då arbetsbelastningen varierar samt att du har god vana att arbeta i Mac-miljö i Office programmen.

Vill du bli en del av Dohrns framgångsrika koncept? Tveka då inte att söka genom att skicka in din CV och personliga brev till therese@dohrns.se

Urvalsprocessen sker löpande från start varför tillträde kan ske innan sista ansökningsdatum. För mer information kontakta Therese Holmgård via mejl; therese@dohrns.se

Varmt välkommen med din ansökan!